Töltött csirkecomb, krumplipürével
Mi kell hozzá?
- 4 db csirkecomb
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db csirkemáj
- 2 db zsemle
- só
- bors
- fűszerpaprika
- petrezselyem
- 1 db tojás
Így készül:
A töltelékhez a hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pároljuk, rátesszük az apró kockákra vágott csirkemájat és készre pirítjuk. Miután levettük a tűzhelyről, sóval, borssal, fűszerpaprikával, vágott petrezselyemmel ízesítjük és ráreszeljük a fokhagymát.
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk. Hozzáadjuk a pirított csirkemájat és a tojást, majd az egészet alaposan összedolgozzuk.
A megmosott csirkecombokat egészben hagyjuk és a tölteléket ügyesen a bőre alá töltjük.
220 C fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Krumplipürével, vagy friss salátával nagyon finom! Jó étvágyat hozzá!