Sárgarépás szendvicskrém
Egy kis mágia a konyhában 🙂 avagy, hogyan varázsoljuk be szinte észrevétlenül a vitamindús, friss sárgarépát gyermekeink reggelijébe ( vagy vacsorájába, tízórai, uzsi – egy szelet pirítóssal bármikor jöhet)
Amire szükségünk lesz:
- 1 db szép, nagy sárgarépa
- egy darabka kemény, félkemény sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- kb. 2 evőkanál majonéz
Így készítjük:
Fogjuk a sajtreszelőt és jól lereszeljük rajta a sárgarépát. Azután a sajtot és a fokhagymát. Végül a majonézzel az egészet krémesre keverjük. Kész. Már kenhetjük is az időközben elkészült pirítósra. Elkészítési ideje kb. 5 perc, a fogyasztását viszont nem lehet abbahagyni. 🙂
Jó étvágyat!