PostHeaderIcon Virslis lecsó tarhonyával – menza után szabadon

pizap.com13656775161091

Ugye emlékeztek rá? Rendszeresen találkozhattunk vele suli után a menzán. Olyan keddi kaja…valahogy én is mindig kedden készítem 🙂 házi lecsóval, jó minőségű virslivel és tarhonyával igazán finom.

Mi kell hozzá?

  • olaj
  • 4 nagy hagyma
  • 1 nagy üveg lecsó
  • 4 pár frankfurti virsli
  • 1 evőkanál sűrített paradicsom
  • köretnek tarhonya

A hagymákat hosszúkásra vágjuk és az olajon kevés só hozzáadásával megdinszteljük. Hozzá önjük a lecsót és elkeverjük benne a sűrített paradicsomot. Kis vizet önthetünk alá. Összeforraljuk, majd hozzáadjuk a karikákra vágott virslit és az egészet készre főzzük. Tulajdonképpen kész is. Ha jó minőségű lecsót használunk, akkor még sózni sem kell. Tarhonyával az igazi. Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

2018. július
h k s c p s v
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031